FC Barcelona – AC Milan: Rumb a vuitens

FC Barcelona – AC Milan: Rumb a vuitens

Adriano Correia és la principal novetat per rebre l’AC Milan aquest dimecres Els italians, amb Balotelli a punt, arriben després de quatre partits sense guanyar

El partit d’aquest dimecres a la nit (20.45 hores, Canal Plus) reuneix tots els al·licients. Es tracta d’un dels grans clàssics europeus, un Barça-Milan que ha estat protagonista a la Lliga de Campions durant les últimes temporades. Una victòria blaugrana asseguraria, a més, la classificació matemàtica per als vuitens de final. Què més es pot demanar?

20 convocats

Per intentar assolir l’accés als vuitens Tata Martino disposa d’un total de 20 jugadors. La principal novetat és Adriano Correia, que torna a una convocatòria després de perdre’s el derbi de divendres amb l’Espanyol. Només falten a la llista els descartats Oier i Cuenca i els lesionats Alba, Dos Santos i Afellay. S’esperen rotacions, però potser no tantes com és habitual.

Allegri, qüestionat

El partit al Camp Nou no arriba en el millor moment per a l’AC Milan. A hores d’ara, el conjunt italià és onzè a la Serie A i es troba més a prop de les posicions de descens (a 3 punts) que de les places que donen accés a Europa (a 10). Incapaç de guanyar cap dels seus quatre últims compromisos, ja s’especula amb la possible destitució del tècnic Massimiliano Allegri, que es juga a Barcelona i a la Lliga de Campions bona part del seu prestigi.

L’AC Milan ha viatjat fins a la Ciutat Comtal amb Mario Balotelli, absent a San Siro, i també amb Kaká i Robinho, els millors del partit jugat a Milà. També Bonera, lesionat des de fa tres mesos, torna a una llista. El Shaarawy, en canvi, continua sent baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut