FC Barcelona – SKG Herringen: Benvinguda siguis, Europa! (14-4)

Exhibició blaugrana contra el SKG Herringen en el primer partit de la Lliga Europea Raul Marín ha sumat un total de set dianes, mentre que Matias Pascual s’ha estrenat com a golejador

Golejada només per començar. El conjunt de Ricard Muñoz trepitja fort en la seva nova aventura per Europa, i avui ho ha fet amb una victòria contundent contra l’SKG Herringen, amb gols de Torra (2), Marín (7), Gual , Reinaldo (2), Álvarez i Pascual. Ambdós equips han guardat un respectuós minut de silenci a l’inici en memòria d’Arnau Vilalta, assistent del Club Patí Voltregà.

Sobre rodes

Inici plàcid i còmode per al conjunt de Ricard Muñoz en el seu debut a la Lliga Europea. Els blaugranes han encarrilat el marcador des de bon principi amb un llançament impecable des del punt de penal. Marc Torra ha estat el primer golejador del Barça en la nova aventura europea.

Els blaugranes, però, han apostat per un hoquei més pausat. Les transicions han estat llargues i els atacs no han estat tan protagonistes com en altres ocasions en els primers minuts de joc.

El 13 no és el de la mala sort

Ha quedat clar que el número 13 en cap cas és el de la mala sort. Els blaugranes han esperat fins al minut 13 per posar la directa cap a la victòria. Primer Raul Marín, executant una falta provocada per ell mateix, i posteriorment Gual, aprofitant una pilota morta a la frontal, han ampliat l’avantatge en el lluminós (3-0).

Marín no n’ha tingut prou i s’ha ajuntat amb l’anterior protagonista golejador per seguir marcant la diferència sobre la pista. Els pocs atacs alemanys els ha anat resolent Egurrola amb una demostració de solvència.

Petit sotrac sense conseqüències

El Barça, molt còmode a la pista, ha fet una nova demostració del seu poder en el contraatac culminant una gran paret entre Barroso i Reinaldo. L’argentí no ha perdonat davant Michler i ha definit amb la qualitat que el caracteritza.

Quan el camí semblava més plàcid ha arribat un petit sotrac inesperat. La insistència alemanya ha obtingut doble premi. Primer Hages, en una bona combinació amb Karshau, i posteriorment Schulz, han retallat les distàncies. L’alegria, però, ha durat poc per als germànics ja que Marc Torra, amb un cacau des de la frontal, n’ha frenat les expectatives (6-2).

Marín, màgic

Protagonista total. Raul Marín s’ha fet amo i senyor del Palau en una segona part per emmarcar. El ‘5’ blaugrana ha fet gala de les seves aptituds i ha destrossat el marcador. Marín, amb cinc noves dianes, n’ha sumat set en el seu compte particular i ha estat un dels jugadors clau en la victòria barcelonista.

Els visitants, com en el primer temps, han respost amb dues dianes que han estat insuficients per atrapar l’avantatge culer. Reinaldo, de penal, i Pascual, que s’ha estrenat com a golejador, han posat punt i final a la primer victòria a Europa (14-4).