Betis – FC Barcelona: Examen abans de l’aturada

Betis – FC Barcelona: Examen abans de l’aturada

El líder visita el camp del Betis sense Piqué (baixa per precaució) ni Busquets (absent per decisió tècnica) El conjunt blaugrana únicament ha guanyat en dues de les últimes onze visites al Villamarín

Partit dels difícils el que afronta aquest diumenge a la nit (21 hores, Canal Plus) el FC Barcelona al Benito Villamarín. El del Betis és un dels estadis que més compliquen la vida al conjunt blaugrana, que arriba a Sevilla sense Gerard Piqué ni Sergio Busquets, baixes per precaució i per decisió tècnica, respectivament. Aquestes absències afegeixen encara més dificultat a un desplaçament que suposa l’últim matx abans d’una nova aturada per seleccions. Un examen de veritat per als homes de Martino, encara invictes aquesta temporada.

Song, titular

Com és habitual, Tata Martino va revelar poques pistes sobre l’onze que sortirà d’inici al Villamarín. De les seves paraules es pot extreure la titularitat d’Alex Song. Sense Busquets, el jugador africà té totes les paperetes per jugar a Sevilla. També és obligat el canvi a l’eix de la defensa. Puyol i Bartra tenen opcions d’ocupar el lloc deixat per Piqué, sempre que Mascherano no tingui també descans.

Dues victòries en onze visites

Històricament, el FC Barcelona ha tingut força problemes per guanyar al Villamarín. Darrerament, només ha tornat amb els tres punts en dues de les onze últimes visites (1-4 la temporada 2005/06 i 1-2 la 2012/13). La situació actual del Betis, però, no convida a l’optimisme per als andalusos: és 15è i té les baixes per lesió de porter Guillermo Sara i de Perquis, Juanfran Moreno, Lorenzo Reyes i Rubén Castro. A més, Chica està sancionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut