Dinamo Minsk – FC Barcelona: Decideixen al segon temps (25-35)

Un parcial de 0-6 a l’inici del segon temps trenca el marcador i assegura la victòria culer El triomf a Minsk apropa els homes de Pascual als vuitens de final de la Lliga de Campions

El FC Barcelona ha tancat la primera volta de la fase de grups de la Lliga de Campions amb una nova victòria. L’ha assolit a Minsk gràcies a un parcial definitiu de 0-6 a l’inici del segon temps, en què els homes de Xavi Pascual han aconseguit passar del 15-16 al 15-22 al marcador. El parcial ha fulminat les opcions dels locals i ha assegurat el triomf dels culers, cada cop més a prop dels vuitens de final.

Gols i igualtat

Els germans Rutenka, amb un gol per bàndol, han estat els encarregats d’obrir el foc a Minsk. El partit ha viscut un inici trepidant, sempre amb el FC Barcelona per davant. Tots dos equips han mostrat el seu poder ofensiu durant els compassos inicials, en què s’han vist un total de 16 gols en els primers 11 minuts.

En el tram final del primer temps les defenses han millorat. El Dinamo Minsk ha assolit el seu primer avantatge (12-10), però els homes de Xavi Pascual han reaccionat bé i han arribat a la mitja part per davant (15-16).

Un parcial letal

A l’inici de la segona meitat és quan s’ha decidit el partit. Un parcial de 0-6 a favor del FC Barcelona ha disparat els blaugranes al marcador, que han agafat un avantatge de set gols (15-22). En aquest punt ha estat clau la feina defensiva i les aturades del porter Sterbik, un cop superada la sinovitis que tenia al genoll esquerre. El Dinamo Minsk no ha marcat fins als 7.56 minuts del segon temps.

El cop ha estat duríssim per als locals, que no s’han recuperat en tota la segona meitat. El FC Barcelona ha controlat el partit i ha assolit la victòria sense cap ensurt més durant el tram final.