Bartra: “El més important ara és ser constant i treballar dur”

Bartra: “El més important ara és ser constant i treballar dur”

El central blaugrana, que debuta en una concentració amb la selecció espanyola absoluta, reconeix: “És una sorpresa molt bonica, una somni per a mi”

Marc Bartra ha estat un dels protagonistes de la roda de premsa de la selecció espanyola. El jugador del Barça, que ha comparegut al costat del davanter de la Juventus Fernando Llorente, ha analitzat la seva estrena en una convocatòria de Vicente del Bosque. “Ha estat una sorpresa molt bonica. És un somni per a mi i estic molt agraït a Del Bosque per la confiança. El més important ara és ser constant i treballar dur”.

El defensa ha reconegut que no ha estat difícil l’adaptació: “És important tenir companys del meu equip com Valdés i Iniesta. M’han ajudat, però no només ells, sinó tots els altres. El millor no és que són els millors sinó que com a persones són humils. T’ajuden en tot el que poden i en un dia la impressió és tremenda”. A més, Bartra no pensa que sigui el relleu de cap jugador de la selecció espanyola. “No es tracta de reemplaçar. Volem seguir jugant i ajudant-los. El més important és servir l’equip perquè siguem la millor selecció del món un altre cop”.

El Mundial, una opció

En aquest sentit, preguntat per la possibilitat d’estar l’estiu que ve al Mundial del Brasil, Bartra ha comentat: “Anar al Mundial amb la selecció espanyola és el millor que li pot passar a un futbolista i jo ho intentaré. Sempre he d’estar preparat i lluitar per anar-hi”.

Bartra també ha parlat del moment en què es troba. “Cada moment és molt important. Ara he de ser conscient del que m’està passat: venir aquí i ser titular amb el meu equip. M’agradaria mantenir-me així el màxim temps”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut