Han passat 10 anys des del debut de Leo Messi

Han passat 10 anys des del debut de Leo Messi

El crac argentí va estrenar-se amb el primer equip en un amistós contra el Porto el 16 de novembre del 2003

Tota una dècada. És el temps que ha passat des que Leo Messi es va estrenar amb el primer equip en un partit amistós a Do Dragao, contra el Porto. Va ser el 16 de novembre del 2003. Aquell dia, el quatre cops FIFA Pilota d’Or va entrar als terrenys de joc en el minut 75 de partit substituint Fernando Navarro.

327 gols en 395 partits

Des de llavors, Leo Messi suma ja més de 300 gols oficials amb el Barça –concretament, 327 dianes-, fet que li ha permès, entre altres rècords, ser el màxim golejador de la història del FC Barcelona en partits oficials i superar, així, César. Ara ja pots conèixer totes les seves xifres.

Amb motiu d’aquest 10è aniversari, Barça TV, en el seu espai ‘Porta 104’, ha elaborat un reportatge titulat ‘El dia que va debutar el 10’ (veure vídeo). En aquest reportatge Messi explica: “Havia lluitat molt perquè arribés aquell moment, va ser molt especial”.

També detalla com va saber la notícia d’aquell primer desplaçament amb el primer equip: “Recordo que ens entrenàvem amb el Juvenil A. Quan va acabar l’entrenament Colomer em va comentar algunes coses i em va dir que viatjaria amb el primer equip”.

[[BOTOVERMELL::VÍDEOS ++Leo Messi, la dècada golejadora::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/messi-la-decada-golejadora::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut