Sandro Rosell agraeix als socis la seva col·laboració per actualitzar el cens

Sandro Rosell agraeix als socis la seva col·laboració per actualitzar el cens

El president del FC Barcelona creu que el procés, que va finalitzar el 31 d’octubre, és “absolutament cabdal per a la salut social” del Club

Aquests dies els socis del FC Barcelona estan rebent una carta signada pel president Sandro Rosell en què se’ls agraeix “la col·laboració per actualitzar les seves dades censals”. En paraules de Rosell, el procés (finalitzat el 31 d’octubre) “ha fet possible aconseguir amb èxit els objectius que van promoure el llançament del cens”. Aquests són: “Identificar i posar al dia la massa social del Club, millorar el registre de dades, classificar i conèixer millor els col·lectius amb necessitats més específiques i detectar i corregir el frau”.

D’aquesta manera, el màxim dirigent blaugrana considera l’actualització del cens com un tràmit “absolutament necessari”. “És un procés absolutament cabdal per a la salut social del nostre Club i per garantir la fortalesa democràtica i representativa dels nostres òrgans de govern”, afegia.

Fins ara, un total de 129.589 ja s’han censat. Cal recordar que els socis que no van poder-ho fer dins del termini establert encara hi són a temps, però els que no hagin regularitzat la seva situació el 31 de desembre del 2014 perdran la condició de soci o la d’abonat.

A la carta dirigida als socis, Sandro Rosell també es mostrava satisfet per “l’aprovació en la passada Assemblea de la proposta de reforma estatutària”. Segons ell, “afavoreix la transparència, el rigor i la responsabilitat, i reforça el sentiment de pertinença i la participació dels socis”.

“Com a president, m’omple d’orgull poder comptar amb el compromís i la implicació de tants i tants socis”, conclou Rosell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut