El Barça es queda a un partit d’igualar el seu millor inici

El Barça de Martino va establir en 20 partits el seu rècord d’imbatibilitat És el primer cop que Pinto rep un gol en partit de Lliga de Campions Va ser el 50è partit de Pedro a la Champions, competició en què ha marcat 14 gols

La primera derrota de la temporada del FC Barcelona, a l’Amsterdam Arena per 2-1, va deixar diverses dades que repassem a continuació:

• Ha estat el primer partit de Champions en què Pinto encaixa un o més gols.

• El temps real del joc va ser de 54 minuts i nou segons; El joc va estat aturat 40 minuts i 57 segons.

• Després de 20 partits sense conèixer la derrota, el FC Barcelona va sumar la primera derrota i no va poder igualar el millor inici, que era de 21.

• El domini aclaparador de la segona part va propiciar que els blaugranes acabessin amb un 61,4% de la possessió de la pilota.

• Va ser el 50è partit de Pedro a la Champions, competició en què ha marcat 14 gols
  • El Barça va fer un total de 917 d’accions totals, per 596 de l’Ajax de Frank de Boer.

• L’Ajax d’Amsterdam va rematar un total de 10 cops, per 7 dels blaugranes.

• El Barça va fer un total de 695 passades totals, de les quals 583 van ser satisfactòries.

• L’Ajax va cometre un total de 21 faltes, per 17 del de Tata Martino .

• El Barça va veure un total de 5 targetes grogues (Fàbregas, Piqué, Montoya, Iniesta i Neymar) i els holandesos, dues (Van Rhijn i Schöne).

• Cesc Fàbregas no podrà jugar el partit contra el Celtic per sanció. Va veure la tercera targeta groga i es perdrà l’últim partit de la Lligueta.