‘Oh Happy Christmas’ al Teatre Coliseum

‘Oh Happy Christmas’ al Teatre Coliseum

El grup revelació del programa ‘OhHappyDay’ de TV3 ofereix un 25% de descompte en l’espectacle del proper 23 de desembre en la compra d’entrades de primer pis Zona B i segon pis.

Amb DeuDeVeu

Concert-Espectacle en què es posen en escena versions a cor d'algunes de les cançons més escoltades i que ja formen part de les nostres vides. Cançons amb ritme pop, soul, rock, rock català, de teatre musical o, fins i tot, tradicionals catalanes, sonaran en un únic concert a Barcelona per Nadal sobre l'escenari del Teatre Coliseum.

Un espectacle ple de sorpreses amb veus en directe i els sorprenents i originals arranjaments sota la direcció escènica de Daniel Anglès i direcció musical de Gerard Ibáñez.

No et perdis l'oportunitat única de viure-ho en directe!

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_coliseum/es_ES/entradas/evento/813/session/8548/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Per tal d’accedir a la compra cal seleccionar entrades de primer pis Zona B i segon pis i, posteriorment, introduir la contrasenya a la part de descompte i promocions.

Dades d’accés

Contrasenya: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut