Trobada de Jordi Cardoner amb els col·laboradors de l’actualització del cens

Trobada de Jordi Cardoner amb els col·laboradors de l’actualització del cens

El vicepresident de l’Àrea Social he fet balanç del procés d’actualització del cens amb les persones que hi han col·laborat i els ha agraït la feina feta durant aquest any

La Seu Social del FC Barcelona ha acollit aquest dimarts a la tarda una trobada del vicepresident social Jordi Cardoner amb tots els professionals que han col·laborat durant aquest últim any en el procés d’actualització del cens de soci. Cardoner s’ha interessat per la feina feta des del 22 d’octubre del 2012, quan es va iniciar el tràmit, i n’ha volgut fer balanç. "Hem volgut fer un acte d'agraïment a l'equip humà que ha atès els socis i també hem volgut rebre informació per saber les necessitats dels socis".

Durant la trobada, en què han estat presents els treballadors de l’empresa Expertus que han col·laborat amb el Club per dur a terme el cens de socis, el vicepresident de l’Àrea Social també els ha volgut agrair la dedicació que han tingut durant aquest temps, i especialment en aquells casos en què els col·laboradors s’han apropat als domicilis perquè els socis més grans o amb mobilitat reduïda poguessin fer l’actualització.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut