Jordi Alba: 80 minuts de “felicitat”

El lateral torna a jugar un partit 83 dies després de caure lesionat amb el Sevilla Va fer 71 passades, va recuperar nou pilotes i va estar a punt de fer un gol

El partit a Cartagena s’explica a través de diversos noms propis. Pedro, autor de dues dianes. Dongou, debutant i golejador. I Jordi Alba, el retorn més esperat. El lateral tornava als terrenys de joc 83 dies després de caure lesionat en el duel de Lliga amb el Sevilla, disputat el 14 de setembre. Al Cartagonova va sortir de titular per sisena vegada aquest curs i va jugar els primers 81 minuts, fins que va ser substituït per Martín Montoya.

Partit 50 com a blaugrana

”Físicament estic molt millor. He après a dosificar-me i a cuidar-me més”, reconeixia un cop acabat el partit. També assegurava estar “molt feliç” per l’estona jugada. En 81 minuts, va fer 71 passades, va recuperar nou pilotes i va estar a punt de fer un gol, que hauria suposat l’1-3. La seva rematada va sortir desviada per poc.

Curiosament, el del seu retorn va ser el partit oficial número 50 amb el primer equip del FC Barcelona. Així es reparteixen per competicions: 32 a la Lliga, 9 a la Champions, 5 a la Copa i 4 a la Supercopa d’Espanya. El seu balanç és de 35 victòries, 8 empats i 7 derrotes.