L’exblaugrana Oriol Rosell, campió de l’MLS

L’exblaugrana Oriol Rosell, campió de l’MLS

Rosell, que s’ha lesionat al minut vuit de la final, ha esdevingut campió després que el seu equip guanyés als penals (1-1, 7-6 als penals)

De la Masia als Estats Units. Del Barça al Kansas City. Aquest ha estat el gran canvi en la carrera d’Oriol Rosell, migcampista de 21 anys que ha esdevingut campió de la Major League Soccer en imposar-se al Real Salt Like a la final (1-1, 7-6 als penals). És el segon campionat en tota la història del club de Kansas.

L’exblaugrana, però, no ha pogut disputar la totalitat del matx a causa d’una lesió al turmell esquerre. El català ha rebut una trepitjada involuntària de Robbie Findly en una relliscada d’aquest segon quan tan sols s’havien disputat vuit minuts.

Passat blaugrana

El migcampista de Puig-reig es va unir a la disciplina blaugrana l’any 2006, amb 14 anys. Una de les dates importants per a Rosell és el 14 de gener de 2012, en què va debutar amb el Barça B a la Segona Divisió. L’exblaugrana va disputar set minuts en la derrota contra la UD Las Palmas (1-3).

Rosell va signar amb l’Sporting Kansas City de la Major League Soccer (MLS) l’agost de 2012 i es va convertir en el segon jugador que va passar per la Masia i va travessar el gran bassal fins a l’MLS. El primer va ser Albert Celades.

Aquesta temporada el català ha estat escollit millor jugador sub-21 de la Lliga i s’ha convertit en un dels referents al centre del camp del conjunt americà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut