Juvenil A – Celtic FC: Un líder sense fissures (3-0)

Dues errades greus del porter Oberschmidt faciliten l’1-0 i el 2-0, obra de Godswill i Álex; Moha ha fet el tercer de penal El conjunt de Jordi Vinyals tanca la fase de grups europea amb 16 punts i coneixerà el seu rival de vuitens el dia 16

El Juvenil A ha resolt amb victòria l’últim partit de la fase de grups de la UEFA Youth League. En un compromís en què no hi havia res en joc, l’equip de Jordi Vinyals s’ha desfet còmodament del Celtic FC per 3-0 gràcies als gols de Godswill, Álex i Moha, de penal. El triomf s’ha encarrilat gràcies a dues greus errades del porter Oberschmidt, que finalment han permès al Juvenil A tancar la fase de grups com a líder, amb 16 punts. Ara caldrà esperar al sorteig del dia 16 per conèixer el rival de vuitens. L’eliminatòria es jugarà al Miniestadi a partit únic.

0-0 a la mitja part

Cap dels dos equips s’hi jugava res. El Juvenil A blaugrana tenia la primera plaça assegurada i el Celtic, cap opció de classificar-se. Tot i això, tots dos conjunts han lluitat per la victòria des del principi. Els blaugranes han pogut inaugurar el marcador amb un cop de cap de Rolón al pal. Minuts més tard, el Celtic s’ha apropat amb perill mitjançant Henderson i Johnstone. No hi havia un dominador clar en una primera meitat en què ha destacat Ebwelle.

No perdonen

La segona meitat ha tingut un clar domini blaugrana. El Celtic ha deixat de generar perill i els de Vinyals no han perdonat les errades del porter Oberschmidt. Primer, ha refusat malament un llançament de falta i ha permès a Godswill marcar a plaer en el refús. A un quart d’hora per al final, una cessió seva a Álex l’ha aprofitat el jugador blaugrana per fer el 2-0 a plaer.

Dues concessions massa generoses han decidit el partit, que ha conclòs amb un penal que ha transformat Moha al minut 88. Abans d’acabar, ja amb el 3-0 en el marcador, han arribat les úniques ocasions visitants en tot el segon temps. Ja era massa tard.