Gerard Piqué marca el gol internacional 1.000 del Barça

Gerard Piqué marca el gol internacional 1.000 del Barça

El Barça ha sobrepassat el miler de gols internacionals davant el Celtic a la Lliga de Campions Aquesta xifra inclou els tres gols de la victòria administrativa per 0-3 al camp del Lazio a la Copa de la UEFA 1975/76

Gerard Piqué ha tingut l’honor de ser l’autor del gol número 1000 del Barça en competicions internacionals. El jugador ha obert la victòria per 6-1 davant del Celtic a l’última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Amb els gols posteriors, el Barça ha arribat als 1.005 gols internacionals.

De fet, el central blaugrana és el defensa de la història del Club amb més gols a la Lliga de Campions, amb un total de sis gols a la competició. Supera, d’aquesta manera, els holandesos Ronald Koeman i Frank de Boer.

493 a la Champions

Els 1.005 gols s’han repartit així: 493 a la Lliga de Campions, 178 a la Recopa d’Europa, 149 a la Copa de la UEFA, 141 a la Copa de Fires, 17 al Mundial de Clubs, 12 a la Supercopa d’Europa, 12 a la Copa Llatina, 2 a la Finalíssima de la Copa de Fires i 1 a la Copa Intercontinental.

Tres gols d’un resultat administratiu

En aquests 1.005 gols cal fer un matís important. El partit entre el Lazio i el FC Barcelona corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa de la UEFA 1975/76, que s’havia de disputar el 22 d’octubre de 1975 a l’estadi Olímpic de Roma, no es va arribar a jugar per la renúncia del Lazio a enfrontar-se a l’equip blaugrana. La causa va ser el clima d’inseguretat que s’havia generat arran de les darreres execucions del règim franquista, que havien tingut lloc el 27 de setembre.

Davant aquesta renúncia la UEFA va dictaminar un resultat administratiu de 0-3 favorable al Barça. A efectes estadístiques aquests tres gols es comptabilitzen de ple dret, ja que van comptar de cara al partit de tornada, que en aquest cas sí que es va disputar i va finalitzar amb victòria barcelonista per 4-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut