Leo Messi inicia la tercera etapa de la seva recuperació

Leo Messi inicia la tercera etapa de la seva recuperació

Les proves realitzades a les instal·lacions de l’AFA han confirmat que el jugador argentí ha superat l’etapa clínica de la seva lesió El jugador començarà ara la tercera etapa, de preparació física

Si dimecres es confirmava la bona evolució de la lesió de Leo Messi, aquest divendres les proves realitzades a les instal·lacions de l’AFA han confirmat que el jugador argentí ha superat l’etapa clínica de la seva lesió. El jugador inicia ara la tercera etapa, de preparació física.


Cal recordar que el doctor Ricard Pruna, així com el director esportiu Andoni Zubizarreta, van viatjar a l’Argentina dimarts per seguir de primera mà l’evolució de la recuperació de Leo Messi. El davanter va patir un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra el 10 de novembre a Sevilla i des del 29 del mes passat porta a terme la segona fase de la seva recuperació al seu país.

Andoni Zubizarreta té previst assistir al Getafe-Barça que es juga aquest diumenge a Madrid (17 hores). Aquest serà l’últim partit dels blaugranes el 2013.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut