Segon hat-trick de Pedro amb la samarreta del Barça

Tres gols del canari encarrilen la victòria al Barça en el que ha estat el segon hat-trick del jugador amb la samarreta blaugrana Pedro iguala Messi com a màxim golejador de l’equip, amb 14 gols cadascun

Madrid li va bé a Pedro Rodríguez. Fa tres mesos el davanter del FC Barcelona aconseguia al camp del Rayo Vallecano el seu primer hat-trick amb la samarreta blaugrana. Després de 93 dies Pedro s’ha tornat a exhibir en territori madrileny amb un nou trio de gols, aquest cop al camp del Getafe.

Pedro ha estat l’artífex de la remuntada dels homes de Tata Martino al Coliseum Alfonso Pérez i en només vuit minuts –del 34 al 42– ha aconseguit capgirar el 2 a 0 en contra. El ‘7’ del Barça es converteix en el segon futbolista de la Lliga que ha marcat un hat-trick només a la primera part després de Messi, que ho va fer a València aquesta temporada.

El jugador ha arrodonit la nit amb una assistència a Cesc Fàbregas, en el quart gol, i ha provocat el penal que ha transformat el migcampista d’Arenys de Mar.

Catorze gols, com Messi

Aquests tres gols a Getafe permeten a Pedro escalar posicions en el rànquing de màxims golejadors de l’equip. Ja en suma 14 (10 a la Lliga, 3 a la Copa i 1 a la Lliga de Campions). Són els mateixos que Leo Messi, que fins a dia d’avui era el Pitxitxi del Barça aquesta temporada. La llista que sí que encapçala en solitari és la de jugador que més gols ha marcat lluny del Camp Nou, ja que n’ha fet nou (3 contra el Rayo, 1 contra el Betis, 2 contra el Cartagena i 3 davant el Getafe).