Últims dies per votar Adriano i Alves al premi Samba d'Or

Últims dies per votar Adriano i Alves al premi Samba d'Or

Els laterals Adriano i Dani Alves estan nominats per obtenir el premi al millor jugador brasiler de 2013 que juga en una lliga europea Les votacions dels internautes es poden realitzar fins al 30 de desembre al lloc web de Sambafoot

S’acaba el 2013 i també s’esgoten els dies per votar els jugadors Dani Alves i Adriano Correia perquè obtinguin el premi Samba d’Or. Aquest guardó, que enguany arriba a la sisena edició, premia el millor jugador brasiler que juga a Europa. Ambdós laterals del FC Barcelona figuren entre els 30 nominats i aquest 30 de desembre finalitza el període de votació.

Dani Alves i Adriano Correia ja van ser nominats l’any passat, però qui va endur-se el guardó, per segona vegada consecutiva, va ser el defensa del París Saint-Germain Thiago Silva. Altres guanyadors han estat Maicon (2010), Luis Fabiano (2009) i Kaká (2008). En l’edició de 2011 Alves va quedar segon amb un 15,3% dels vots, un 0,8% menys que el central Thiago Silva.

Votació d’internautes i especialistes

Entre els 30 nominats també destaca la presència de l’exblaugrana Maxwell (PSG), així com altres jugadors de la Lliga com Filipe Luis i Miranda (Atlètic de Madrid) i Marcelo (Reial Madrid).

El premi Samba d’Or s’escull gràcies als vots dels internautes del lloc web www.sambafoot.com, onze periodistes especialitzats en el futbol europeu i altres onze antics jugadors, entrenadors o persones vinculades al futbol brasiler.

[[BOTOVERMELL::Premi 'Samba d'Or'++VOTA A ADRIANO I ALVES::http://www.sambafoot.com/es/samba-de-oro::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut