Triomf del Manchester City en el Boxing Day (2-1)

L'equip de Manuel Pellegrini, rival del Barça a la Lliga de Campions, ha guanyat el Liverpool

El Manchester City, rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions, ha guanyat el seu compromís davant el Liverpool (2-1) en el tradicional Boxing Day. Partit apassionant i igualat el que s'ha viscut aquesta tarda del 26 de desembre a l'Etihad Stadium. Ha començat manant el City però a poc a poc els 'reds' han anat creant perill fins que al minut 24 s'han avançat en el marcador. Jugada combinada del Liverpool finalitzada per Coutinho amb un xut escorat.

Ràpidament el Manchester City ha buscat l'empat. Després d'una bona oportunitat de Touré ha arribat l'1 a 1. Ha estat en el minut 30 quan Kompany, a la sortida d'un córner, ha rematat amb el cap i ha fet pujar el primer gol del City. En aquest últim tram del primer temps els de Pellegrini han desplegat les seves millors armes: les jugades d'estratègia i el joc directe. I quan passaven 20 segons del minut 45 Negredo ha marcat el segon. Bona sortida del Manchester City que finalitza amb una assistència de Navas a Negredo que supera el porter Mignolet, que desvia malament la pilota i veu com puja el 2 a 1 en el marcador de l'Etihad Stadium.

A la segona part no s'ha mogut el marcador, i no per falta d'oportunitats. El Liverpool ha pogut empatar en més d'una ocasió però no ha tingut sort de cara a porta. Amb aquest resultat el Manchester City se situa segon a la classificació, amb 38 punts, un menys que el líder, l'Arsenal.