Venda d’entrades per al partit al camp del Huesca

Venda d’entrades per al partit al camp del Huesca

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dijous 28 de març a les 16 hores i fins al dimecres 3 d'abril a les 14 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Huesca i el FC Barcelona, el dissabte 13 d'abril a l’estadi El Alcoraz de la ciutat aragonesa (16.15 h), començarà el dijous 28 de març a les 16.00 hores i finalitzarà el dimecres dia 3 d'abril a les 14.00 h, o quan s’exhaureixin les 129 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 60 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant del Gol Sud.

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Osca, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut