Inaugurada la primera penya barcelonista oficial de Kènia

Inaugurada la primera penya barcelonista oficial de Kènia

La Penya Barcelonista Mashariki ha estat presentada aquest divendres a Nairobi, en un acte que ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell

Des d’aquest divendres Kènia compta amb la seva primera penya barcelonista oficial. L’acte de presentació de la Penya Barcelonista Mashariki, que ha tingut lloc al Capital Club de Westlands (Nairobi), ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, del president de la penya, Steven Othoro, i de representants de la societat i autoritats locals. La inauguració d’aquesta penya ha estat promoguda per Qatar Airways, patrocinador principal del Club.

La creació d’una penya a Kènia dóna continuïtat a l’enfocament global del Club, en la línia del seu compromís amb la universalitat. L’amor pel futbol a l’Àfrica, d’on han vingut alguns jugadors tan importants com Alex Song, Seidou Keita o Samuel Eto’o, entre d’altres, tipifica la unitat i la diversitat del Club i l’esperit global del futbol.

Nou penyes oficials a l’Àfrica

El FC Barcelona compta amb nou penyes oficials a l’Àfrica: Nigèria (Penya Barça de Lagos Club); Sud-Àfrica (Mzansi Penya Barcelonista); el Senegal (Penya Blaugrana de la Casamance); Gàmbia (Sambou’s Barça Fans Club); Tànger, el Marroc (Penya Barcelonista de Tànger); Tetuan, el Marroc, (Penya Barca Tétouani); El Jadida, el Marroc (Association Penya Mazagan FCB); el Marroc (Penya Blaugrana Aït Nsar), i Casa Anfa, el Marroc (Gent Blaugrana d’Anfa).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut