Víctor Valdés rep l'alta mèdica

Víctor Valdés rep l'alta mèdica

El porter del Barça torna a estar a disposició de Tata Martino 44 dies després de lesionar-se amb la selecció espanyola

Dia de bones notícies per al primer equip de futbol del FC Barcelona. Després de l’entrenament d’aquest dijous a la tarda el porter Víctor Valdés ha rebut l’alta mèdica. Per tant ja està a disposició del tècnic Tata Martino i podria tornar a l’equip aquest mateix diumenge amb el partit de Lliga al Camp Nou contra l’Elx.

Precisament abans de les vacances de Nadal Valdés va comparèixer davant els mitjans de comunicació en roda de premsa, on va assegurar que es marcava el compromís davant l’Elx com a data per tornar a l’equip. Dies després se’l va poder veure entrenant-se el dia de Nadal al costat de Juanjo Brau.

Han passat 44 dies des que Valdés va caure lesionat en l’amistós a Sud-àfrica, on va tenir una ruptura miotendinosa proximal al bessó intern de la cama dreta. Durant aquest temps José Manuel Pinto ha defensat la porteria del Barça. Un total de vuit partits en les tres competicions (Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei), amb el balanç de sis victòries, dues derrotes (Ajax i Athletic Club) i vuit gols encaixats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut