El FC Barcelona demana la inadmissió de la querella pel fitxatge de Neymar

El FC Barcelona demana la inadmissió de la querella pel fitxatge de Neymar

L’escrit presentat demana al Jutjat que acordi la inadmissió de la querella perquè els fets relacionats en aquesta no són constitutius de delicte

El FC Barcelona ha comparegut aquest matí davant el Jutjat Central d’Instrucció número 5 de Madrid, a les Diligències Prèvies 122/2013, mitjançant advocat i procurador, per sol·licitar la inadmissió de la querella presentada per un soci del FCB, referent a l’operació portada a terme per al fitxatge del jugador Neymar da Silva Santos Junior.

L’escrit presentat demana al Jutjat que acordi la inadmissió de la querella perquè els fets relacionats en aquesta no són constitutius de delicte.

Les al·legacions contingudes en l’escrit expliquen detalladament els aspectes rellevants per a la decisió judicial que es demana. En primer lloc, el rebuig a la veritable motivació del querellant, que no és altra que la instrumentalització de la jurisdicció penal per intentar desprestigiar l’Entitat i la figura del seu president.

En segon lloc, l’explicació del pagament dels 40 milions d’euros a l’empresa N&N Consultoria Esportiva e Empresarial Ltd com a part del preu satisfet per al fitxatge del jugador, inclosos en els 57,1 milions d’euros totals que des del primer moment s’ha comunicat des del Club.

En tercer lloc, el rebuig als arguments del Ministeri Fiscal al seu informe de data 10 de gener del 2014, d’una banda perquè no ha existit cap simulació ni mutació contractual entre els acords formalitzats al novembre del 2011 amb el jugador i l’empresa N&N i els celebrats el 3 de juny del 2014 per a la seva definitiva incorporació al Club; i d’altra perquè les quantitats invertides en el fitxatge del jugador estan perfectament reflectides als comptes anuals auditats corresponents a l’exercici 2011/2012 i 2012/2013.

Finalment, l’escrit també sol·licita desestimar les diligències que el Ministeri Fiscal demana al seu informe per entendre que no reuneixen les condicions de pertinència, necessarietat i oportunitat processal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut