Golejada i classificació del Manchester City a la FA Cup (5-0)

Els gols de Negredo (2), Dzeko (2) i Agüero, que reapareixia després de la seva lesió, permeten els homes de Pellegrini accedir a la quarta ronda de la competició El següent rival dels ‘citizens’ serà el Watford, contra qui s’enfrontaran el dia 25

El Manchester City no ha tingut pietat del Blackburn Rovers en el partit corresponent al ‘replay’ de la tercera ronda de la FA Cup. El rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions ha esclafat el seu oponent, vuitè classificat a la segona màxima categoria anglesa, gràcies als gols de Negredo (2), Dzeko (2) i Agüero, que ha reaparegut després de lesionar-se a finals del 2013. Fa deu dies tots dos equips havien empatat 1-1 a Ewood Park.

Negredo, en estat de gràcia

Com aquell dia, el Manchester City s’ha avançat en el marcador en l’última acció abans de la mitja part. Una centrada des de la banda dreta l’ha rematat a gol Negredo des del cor de l’àrea. L’ex del Sevilla també ha estat l’autor del 2-0 només començar la segona meitat, aquest cop picant la pilota per sobre del porter després d’una assistència de Kolarov. Les dues dianes han estat letals per a un Blackburn Rovers que no havia desentonat pas fins aquell moment.

Marquen els tres davanters

Amb el 2-0, però, l’eliminatòria ha quedat vista per sentència. I més quan Dzeko, un altre jugador enratxat, ha vist porta en el 3-0, rematant de primeres a gol una centrada des de la dreta de Navas. Pocs minuts més tard Sergio Agüero, suplent d’inici, s’ha apuntat a la festa fent el quart gol en els seus primers instants sobre la gespa. Un bon revers, després d’una passada de Dzeko, retornaven el somriure al jugador argentí.

La festa ‘citizen’ sota la pluja ha acabat amb una nova diana de Dzeko. Com la tercera, Navas ha estat l’encarregat de posar una centrada perfecta des de la dreta perquè el jugador bosnià rematés el partit.

Ara, el dia 25, el Manchester City rebrà el Watford en el partit corresponent a la quarta ronda de la FA Cup.