Llevant UD – FC Barcelona: El primer assalt

Llevant UD – FC Barcelona: El primer assalt

Faltaran el sancionat Alves, el descartat Puyol i els lesionats Iniesta i Neymar Jr

El primer dels tres partits contra el Llevant en deu dies es juga aquesta tarda al Ciutat de València (19 hores, GolT i Canal + Liga). Es tracta de la primera jornada de la segona volta de la Lliga i ha de servir perquè el FC Barcelona mantingui la seva bona tònica en aquest inici de 2014, en què ha guanyat els quatre partits disputats sense haver encaixat un sol gol. A l’horitzó, una eliminatòria de Copa a doble partit que no tindrà res a veure amb la cita d’aquest diumenge.

Sense Alves, Iniesta ni Barral

Primer, perquè es tracta d’un duel que s’ha de guanyar en un marge de 90 minuts, i no en un de 180 com a la Copa. Segon, perquè els protagonistes seran diferents. Per part blaugrana, faltaran el sancionat Alves, el descartat Puyol i l’encara lesionat Iniesta, a banda de Neymar Jr, que estarà allunyat dels terrenys de joc tres o quatre setmanes. Dongou és qui ocupa el seu lloc a la llista.

A l’equip granota també faltaran jugadors importants. Sobretot un, David Barral, el davanter referència que ha atorgat les dues últimes victòries al Llevant, contra el Màlaga i el Rayo. També s’ho perdrà Babá, un altre jugador d’atac.

Sigui com sigui, Gerardo Martino ja va avisar que mai hi ha dos partits similars. I tres, encara menys: “Ningú pot pensar que els partits seran similars. El Vila-real-Reial Societat n’és una bona mostra”.

Un altre dels al·licients del partit és veure novament en acció Leo Messi. Després d’uns mesos absent, ha deixat boníssimes sensacions en els minuts jugats l’última setmana. Al Ciutat de València es podria confirmar que ha tornat. Definitivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut