A prop de la setena semifinal en vuit anys

A prop de la setena semifinal en vuit anys

Mai a la història de la Copa s’ha remuntat un 1-4 en contra d’un total de 55 precedents Només el 2010 els blaugranes es van quedar fora de les semifinals

Després de l’1-4 que va aconseguir el FC Barcelona aquest dimecres al Ciutat de València contra el Llevant, el Barça té molt a prop la setena semifinal seguida en les últimes vuit temporades. Si a la Lliga de Campions els blaugranes fa sis temporades consecutives que estan, com a mínim, entre els quatre millors, a la Copa del Rei també.

Mai s'ha remuntat un 1-4

I és que els precedents són clars: mai a la història de la Copa del Rei s’ha remuntat un 1-4 en contra d’un total de 55 precedents. El Barça, que ha estat campió de la Copa en els darrers anys el 2009 i el 2012, tan sols van quedar fora d’entre els quatre millors l’any 2010, després de caure eliminat contra el Sevilla als quarts de final.

L'últim precedent, fa deu anys

L'últim precedent a la Copa del Rei entre el Barça i el Llevant és el de la temporada 2003/04. Just deu cursos enrere, els homes de Frank Rijkaard van remuntar l'1-0 de l'anada amb una volta disputada al Camp Nou amb gols d'Iniesta, Ronaldinho i Saviola (3-1).

El possible rival del Barça en cas de superar l’eliminatòria contra el Llevant podria ser la Reial Societat, que en el partit d’anada dels seus quarts de final va vèncer per 3-1 el Racing de Santander, que actualment juga a la Segona Divisió B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut