Karabatic i Sorhaindo, campions d’Europa

França ha derrotat Dinamarca a la final per 42 a 31 i ha aixecat el títol per tercera vegada a la seva història Noddesbo, que ha acabat el partit amb dos gols, s’ha hagut de conformar amb la medalla de plata

La selecció francesa d’handbol ha aixecat el títol de campió d’Europa després de derrotar Dinamarca a la final per 42 a 31. La gran arrencada de partit del conjunt gal els ha permès arribar al descans amb set gols d’avantatge, i, malgrat que l’amfitrió no s’ha rendit fàcilment, el combinat de Karabatic i Sorhaindo ha aixecat la corona europea per tercera vegada a la seva història.

Sortida de campionat

La selecció francesa ha fet un inici de partit espectacular. Tot i enfrontar-se a l’amfitrió del torneig, els francesos han mostrat la seva superioritat des del xiulet inicial. El conjunt que entrena Claude Onesta ha arrencat el partit amb un parcial de 3-0 i ha deixat Dinamarca més de quatre minuts amb el marcador a zero. Els gals han arribat a guanyar per nou gols de diferència (13-4, min 17) amb Karabatic com un dels jugadors més destacats i, al descans, Dinamarca ha aconseguit deixar la diferència en set gols (23-16), gràcies a l’empenta de l’exblaugrana Mikel Hansen.

França defensa l’avantatge

Dinamarca ha intentat la remuntada a la segona meitat, però França no ha deixat cap opció per a la sorpresa. Els amfitrions han arribat a posar-se sis gols per davant (30-24, min 42), però França ha respost amb tres gols de forma consecutiva. Als últims minuts Dinamarca ha tirat la tovallola i finalment França ha acabat guanyant la final per 41 a 32.

Karabatic ha estat un dels jugadors més destacats del partit amb cinc gols; Noddesbo ha acabat amb tres gols, mentre que Sorhaindo n’ha fet dos.