Cajasol – FC Barcelona: El més destacat, la victòria (57-62)

Els blaugranes s’imposen a Sevilla en un partit amb poc encert i en el qual el ritme ha estat molt baix Abrines, amb 17 punts i cistelles importants en l’últim quart, clau en la remuntada dels de Pascual a San Pablo

El FC Barcelona ha superat aquest diumenge el Cajasol de Sevilla per 57-62 en un partit en què ha hagut de remuntar cinc punts en l’últim període. L’encert des del triple d’Abrines ha estat clau per capgirar el partit i perquè els blaugranes aconseguissin el triomf en un mal partit en general i en què la falta d’encert ha estat molt evident.

Ritme molt baix

El partit ha estat marcat per la poca anotació de tots dos equips, pels errors, per la poca sensació de superioritat del Barça, que ha semblat acusar el cansament del partit contra l’Unicaja de Màlaga a l’Eurolliga. El Cajasol d’Aíto, que ha jugat les seves armes, s’ha encomanat a Satoransky en la direcció, a Balvin en els rebots i a Bamforth en l’anotació. El 15-18 del primers deu minuts i el 34-34 del descans han fet evident la falta d’encert. Abrines, el màxim anotador.

Guanyar, l’única obligació

Quan no tens el dia, quan no et trobes còmode, el més important és guanyar el partit, sortir victoriós en un mal dia. Els grans equips n'han de ser capaços i els de Pascual han hagut de remar per aconseguir-ho. El 48-43 del minut 30 complicava les coses; s'han anotat tan sols nou punts en el tercer quart i ha hagut d’aparèixer Álex Abrines per capgirar el partit en l’últim període.

I és que l’escorta mallorquí, amb dos triples, ha estat clau per situar el 54-55 a falta de tres minuts per acabar i el 57-60 amb una altra cistella exterior quan s’acabava la possessió. El 57-62 final permet al Barça sumar la 12a victòria de la temporada en l’últim partit de la primera volta.