El Manchester City guanya i es converteix en el nou líder de la Premier League (1-5)

L’equip de Pellegrini aconsegueix la vuitena victòria consecutiva a la lliga i supera l’Arsenal a la taula L’argentí Kun Agüero pateix una lesió i abandona el camp just abans del descans

El Manchester City ha aconseguit aquest dimecres la seva vuitena consecutiva a la Premier League i s’ha convertit en el nou líder de la competició anglesa. Els de Manuel Pellegrini no han desaprofitat l’ensopegada que va patir dimarts l’Arsenal (2-2 contra Southampton) i han passat per sobre el Tottenham (1-5).

Els gols del conjunt ‘citizen’ han esta obra de cinc homes diferents. El primer ha estat d’Agüero al quart d’hora de joc. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans, però als vuit minuts de la represa Touré ha fet el segon (de penal). Els Spurs s’han quedat amb 10 homes i el City no ha perdonat. Al 53, Dzeko ha fet el tercer. Capoue ha retallat distàncies al 59. La victòria a domicili, però, ha estat sentenciada per Jovetic (al 78) i per Kompany, en el darrer minut.

Agüero es lesiona

Per part del proper rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, la nota negativa del partit ha estat una nova lesió del davanter argentí Kun Agüero. Poc abans del descans, el fins llavors únic golejador del partit ha patit una lesió a la cama dreta que l’ha obligat a abandonar el terreny de joc.