El patinatge artístic del Barça triomfa a Vielha

El patinatge artístic del Barça triomfa a Vielha

Bons resultats del patinatge artístic del FC Barcelona a la Copa Cegva, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Vielha

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat la Copa Cegva a Vielha i el FC Barcelona ha aconseguit podis en totes les categories a les quals s’ha presentat menys en una

Els petits i les petites, a dalt de tot

En la categoria de les més petites Júlia Rodríguez ha aconseguit l’or, i la seva companya Berta Guinovart ha quedat en la segona posició. En la categoria debutants les blaugranes han ocupat tot el podi amb patinadores del Club i ha guanyat Alexandra Martínez, seguida de Chloe de Wrobel i, en tercer lloc, Ingrid Amadoz. Alba Ribera ha aconseguit la cinquena posició.

A la categoria benjamí Annika Huestis va pujar a dalt de tot del podi i les seves companyes Laia Capdevila i Meritxell Mollà van quedar quarta i novena, respectivament. Lluís Garcia també va aconseguir l'or en la mateixa categoria.

Iria González va quedar primera en la categoria aleví i Janna Bernadó, també, en la categoria Debs autonòmica. En júnior va quedar segona Ingrid Amarante.

Podis en els grans

En la categoria nacional també es van aconseguir força podis. En Debs Marta Joly es va endur l'or, i l'argent, Masha Goloubev; la seva companya Erika Riera va quedar quarta; Martina Puiggalí, cinquena; Anna Royo, sisena; Martina Ruda, setena, i Fanny Maria, vuitena. Ariadna Sibera va queda quarta en la categoria Basic novice.

En Novice advanced Mónica Carratalà va pujar a dalt de tot del podi seguida d'Alexandra Bernadó, en segona posició; la seva companya Maria Rodríguez va quedar quarta, seguida de Júlia Puiggali, cinquena; Daniela Blanco, sisena, i Ingrid Riera, setena.

Cal destacar el magnífic programa lliure d'Aleix Gabarra, que es va endur l'or en la mateixa categoria. Irene Manau també es va endur l'or en la categoria júnior, igual que el seu company Ton Cónsul, que també va quedar en primera posició.

Per finalitzar, vam poder gaudir d'un magnífic programa lliure de la parella Mónica Carratalà i Ton Cónsul, que també es van endur l'or en aquesta categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut