El Manchester City no ha passat de l’empat a Norwich (0-0)

El Manchester City no ha passat de l’empat a Norwich (0-0)

El rival del Barça als vuitens de final de la Champions League ha perdut el liderat de la Premier i ara ocupa la tercera posició per darrere del Chelsea i l’Arsenal

El Manchester City ha empatat a zero aquest dissabte el seu partit de la 25a jornada de la Premier League. Davant el Norwich City, i a domicili, el rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions no ha sabut complir amb els pronòstics.

Els ‘citizens’ han arribat al partit amb algunes baixes de pes, com les d’Agüero o Nasri. Tot i així, el tècnic Manuel Pellegrini ha presentat un onze amb majoria de titulars habituals. El partit ha estat igualat durant gran part dels 90 minuts, tot i que el City ha tingut més presència ofensiva que el seu rival. Abans del descans ha estavellat un cop de cap al travesser, i a la represa el Norwich també es podria haver avançat. Dzeko, que ha entrat en el segon temps, és qui ha tingut més opcions d’inaugurar el marcador, però sense sort.

Tot i el setge final a la porteria del Norwich City, el rival del Barça en Champions no ha pogut sumar els tres punts. Un empat que, després del triomf del Chelsea, suposa la pèrdua del liderat per part dels ‘citizens’. Ara el conjunt de Pellegrini és tercer classificat amb 54 punts, dos menys que el nou líder.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut