Reial Societat - FC Barcelona: Toca guanyar a Anoeta

Reial Societat - FC Barcelona: Toca guanyar a Anoeta

20.00 h, GolT i Canal + Liga: Els bascos, sisens classificats, reben els blaugranes, que no es poden permetre no sumar a Anoeta Jordi Alba, amb una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta, és baixa per al partit

Ara toca la Lliga. I tampoc hi ha marge d’error. El Barça visita aquest vespre (20 hores, Gol T i Canal + Liga) la Reial Societat en la que serà la 25a jornada del Campionat de Lliga. Els de Martino, que lideren la competició empatats a punts amb l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, no es poden permetre una ensopegada en un estadi on no guanyen des del 2007. Per tant, caldrà oferir la millor versió per endur-se els tres punts d’Anoeta.

Sense Jordi Alba, amb una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta, ni tampoc amb Puyol, Afellay, Oier, Cuenca ni Sergi Roberto, que s’han quedat fora de la llista de 18 convocats per decisió tècnica, el Barça tractarà de seguir sumant a la Lliga per no quedar despenjat de la lluita pel títol. “Aquest dissabte seria poc prudent tenir una mala actuació a Sant Sebastià. Hi anem amb la intenció de fer un bon partit i guanyar-lo”, va comentar Martino en la roda de premsa prèvia. Per tant, superar els d’Arrasate es converteix en una obligació.

Per recordar l’últim triomf en aquest estadi cal remuntar-nos a la temporada 2006/07, quan els homes que dirigia Frank Rijkaard van vèncer per 0-2 amb els gols d’Iniesta i Samuel Eto’o. Des d’aleshores, i després que els bascos estiguessin tres anys a la Segona Divisió, els catalans tan sols n'han pogut treure dos empats i hi han perdut en dues ocasions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut