Metalurg Skopje - FC Barcelona: Derrota intranscendent a Macedònia (31-29)

Metalurg Skopje - FC Barcelona: Derrota intranscendent a Macedònia (31-29)

L'equip de Xavi Pascual pateix la primera derrota de la temporada després de 39 partits oficials Tot i caure, els blaugranes accedeixen a vuitens com a primers i dimarts coneixeran el seu rival

El FC Barcelona ha patit aquest diumenge a la tarda la seva primera derrota en tota la temporada. Ha arribat a Macedònia, a la pista del Metalurg Skopje, en un partit intranscendent corresponent a la darrera jornada de la fase de grups europea. La derrota s'ha produït en el 39è partit de la temporada, després de 38 victòries i un únic empat. Tot i caure, els homes de Xavi Pascual accedeixen als vuitens de final com a primers del grup C i dimarts coneixeran el seu rival, que serà el Wisla polonès, el Zaporozhye ucrainès o l'Aalborg danès.

A Macedònia tant el Metalurg com el Barça no s'hi han jugat res. Els locals tenien garantida la tercera posició de grup, el mateix que els blaugranes amb la primera. Aquest fet ha influït de manera decisiva en un partit que ha arrencat igualat, amb petits avantatges culers. A partir del minut 20, però, els macedonis han reaccionat i remuntat gràcies a una intensíssima defensa que ha concedit un únic gol culer fins a la mitja part (15-11).

El principal mèrit dels locals ha estat deixar en només onze gols als blaugranes després de mitja hora de partit. Un parcial de 8-1 havia capgirat la dinàmica, ara favorable a un Skopje que, empès per un pavelló entregat, ha fet créixer les diferències a l'inici de la represa fins als sis gols.

Les distàncies s'han mantingut gràcies a la bona actuació del porter local, Nikola Mitrevski. La seva actuació ha impedit al Barça retallar diferències fins al tram final, en què Saric ha apujat el seu percentatge d'aturades sota pals i ha posat la por al cos dels locals. Els blaugranes s'han apropat fins a un gol, però la remuntada no ha pogut completar-se del tot. El Barça havia perdut la seva imbatibilitat en un duel del tot intranscendent, però molt celebrat pels macedonis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut