Set blaugranes convocats per Del Bosque per a un amistós amb Espanya

Set blaugranes convocats per Del Bosque per a un amistós amb Espanya

Valdés, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro formen part de la llista de 22 seleccionats per Vicente Del Bosque El combinat espanyol s’enfrontarà en partit amistós a la selecció d’Itàlia el 5 de març a l’estadi Vicente Calderón

El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha donat aquest divendres la llista de 22 seleccionats per jugar l’amistós del pròxim 5 de març, que enfrontarà Espanya i Itàlia. La presència blaugrana, com és habitual els últims anys, és molt nombrosa. Fins a set jugadors del Barça han estat seleccionats: Víctor Valdés, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez han estat cridats per Del Bosque.

El partit servirà per seguir preparant el Mundial 2014 del Brasil, i aquesta és l’última llista de convocats abans de la preselecció de 30 jugadors prèvia a la cita mundialista, que arrencarà el 12 de juny.

Altres blaugranes convocats

A banda del combinat espanyol, la majoria de seleccions disputaran partits amistosos el dia 5 de març. Fa uns dies es van conèixer les convocatòries de l’Argentina i el Brasil. Sabella va incloure a la llista Leo Messi i Mascherano, mentre que Scollari va comptar amb Dani Alves i Neymar Jr.

A més d’aquests, també s’han conegut els seleccionats del Camerun. El conjunt africà ha inclòs en la llista de convocats els blaugranes Song, Dongou i Bagnack per jugar el mateix 5 de març a Leiria davant la selecció de Portugal. Serà l’última data FIFA abans que els clubs finalitzin les seves temporades i s’iniciï el Mundial 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut