El FC Barcelona ofereix opcions de viatge amb tren i autocar per a la final de la Copa del Rei

El FC Barcelona ofereix opcions de viatge amb tren i autocar per a la final de la Copa del Rei

En tots dos casos, la sortida serà al matí del dimecres 16 d’abril i tornaran un cop finalitzi el partit contra el Reial Madrid Els socis del Barça podran desplaçar-se a Mestalla a partir de 35 euros (autocar) o de 70 (tren)

El període de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei, que es jugarà el proper dimecres 16 d’abril a València, s’ha posat en marxa aquest dijous 13 de març. En paral·lel, el Club facilita, a aquells socis que ho desitgin i que finalment tinguin la possibilitat de ser a Mestalla, l’opció de desplaçar-se en un viatge organitzat el mateix dia del partit, tant en autobús com en tren.

En comparació amb la final del 2011, els preus dels desplaçaments es mantenen en una franja similar, en el cas de l’autobús, i força rebaixada en el cas del tren. De fet, amb aquest últim mitjà de transport els preus són més econòmics que fa tres anys, amb un descens de 25 euros en la classe Turista (es rebaixen els 95 euros del 2011 als 70 actuals) i de 37 euros en la classe Preferent (al 2011 el preu era de 135 euros i ara s’ha fixat en 98). En el cas de l’autobús, el preu ha augmentat 5 euros, a causa de l’augment de l’IVA, la benzina i els peatges.

Amb tren

S’ofereixen unes 800 places. En el cas d’escollir un dels cinc trens de línia regular, que sortiran de l’estació de Sants el dia 16 entre el matí i el migdia, el preu d’un bitllet és de 70 euros. En el cas de voler viatjar amb el comboi programat per a l’ocasió (xàrter), que sortirà a les 10 del matí de Sants, el preu és de 70 euros (classe turista) i de 98 (classe preferent). A cada tren i a les estacions de Barcelona i València hi haurà assistència als viatgers.

Amb autocar

Hi ha l’opció d’iniciar el viatge amb autobús des de les quatre capitals de província de Catalunya. Tots els vehicles sortiran el matí del dia 16 amb destinació a València i el preu del bitllet és de 35 euros si se surt des de Girona, Barcelona o Lleida i de 30 euros si es comença el trajecte des de Tarragona. Aquest preu inclou una assegurança de viatge i a cada autocar hi haurà un guia. Per altra banda, les persones que surtin des de la Ciutat Comtal, podran aparcar el cotxe particular dins les instal·lacions del Club (fins a cobrir l’aforament previst).

Més detalls

Tots els preus del viatge no inclouen el cost de l’entrada i la data límit d’inscripció és el dimecres 9 d’abril. Tots els trens i autocars faran el trajecte de tornada un cop finalitzi el partit. Les despeses de cancel·lació són del 100%. En els continguts enllaçats a la notícia hi ha tots els detalls i horaris dels desplaçaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut