El Barça encadena 10 victòries seguides entre Lliga i Eurolliga

El Barça encadena 10 victòries seguides entre Lliga i Eurolliga

Els de Xavi Pascual acumulen 10 victòries consecutives entre Lliga i Eurolliga després de la final de Copa Aquesta setmana l’equip torna a tenir un repte amb dos partits en menys de 48 hores

Amb les victòries contra l’Olympiacos en Eurolliga (70-58) i La Bruixa d’Or en Lliga ACB (91-63), el Barça de bàsquet ha encadenat un total de deu partits seguits sense conèixer la derrota. L’última vegada que va perdre va ser a la final de Copa del Rei contra el Madrid en un tir convertit per Llull en els darrers instants d’un disputat i intens partit.

La Copa, punt d’inflexió

Tot i la dolorosa derrota en Copa contra el Madrid, l’equip s’ha refet i de quina manera. A partir d’aquí ha guanyat els deu partits següents disputats. A l’Eurolliga ha confirmat el seu bon moment guanyant els cinc partits posteriors: el Milà, el Laboral Kutxa, l’Efes Pilsen, el Fenerbahçe i l’Olympiacos n’han estat les víctimes. A més, els de Pascual segueixen invictes al Top 16 amb deu victòries, assegurant-se d’aquesta manera el factor pista a favor en els quarts de final.

A la Lliga, el Joventut, el Tenerife, l’Unicaja, el Valladolid i el Manresa han caigut contra els blaugranes de forma consecutiva. L’equip, tercer amb 17 victòries i sis derrotes, segueix de ben a prop un València que disposa de tres triomfs de marge a la segona posició.

Tothom suma

Segurament, una de les claus del bon moment de l’equip és que tothom aporta el seu gra de sorra. Jugadors menys habituals com Hezonja, 26 punts contra el Manresa, o Pullen amb el rècord de 12 triples en un partit, aporten minuts de qualitat per mantenir el nivell que exigeixen les competicions. A més, Lampe es va reincorporant a la rutina de partits amb bon ritme després dels seus problemes físics.

Calendari ajustat

Com va passar la setmana anterior, els blaugranes hauran d’afrontar el repte de jugar dos partits en menys de 48 hores. Divendres (20.45, Esport3) l’equip viatjarà a Màlaga per disputar l’onzena jornada d’Eurolliga contra l’Unicaja. I sense temps per aturar-se, diumenge l’equip té un compromís de Lliga a Sant Sebastià contra el Guipúscoa Basket (12.00, Esport3) en la jornada 24 de l’ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut