Els jugadors danesos i el FC Barcelona d’handbol

Els jugadors danesos i el FC Barcelona d’handbol

Cinc jugadors de nacionalitat danesa han vestit la samarreta blaugrana al llarg de la història de la secció

Diumenge s’inicia l’eliminatòria de vuitens de final de Champions davant l’Aalborg danès. Un moment per mirar cap a la història de la secció i veure que cinc jugadors danesos han defensat els colors del FC Barcelona d’handbol.

Noddesbo, el danès més català

Jesper Noddesbo és el jugador danès que més anys fa que juga al FC Barcelona d’handbol. Noddesbo va arribar a Barcelona la temporada 2007/08 i el mes de gener passat va renovar el seu contracte amb el Club fins a l’any 2018.

Noddesbo, en les set temporades que fa que vesteix la samarreta blaugrana, ha acumulat un extens palmarès: tres Lligues Asobal, una Champions, dues Copes del Rei, cinc Lligues Catalanes, quatre Supercopes Asobal, quatre Copes Asobal i un Mundial de Clubs.

Jeppesen, el primer de tots

El lateral Lars Jeppesen va ser el primer danès a vestir la samarreta del Barça d’handbol. Va estar dues temporades a Barcelona, del 2004 al 2006, i va ser un dels components de l’equip que va guanyar la setena Champions de la secció la temporada 2004/05.

Després va jugar amb el THW Kiel i actualment milita a les files del KIF Kolding amb l’exblaugrana Albert Rocas.

Kasper, Boldsen i Hansen, els altres danesos

L’actual porter del KIF Kolding, Kasper Hvidt, el central del mateix equip danès Joachim Boldsen i el lateral del PSG Handball Mikel Hansen són els altres tres jugadors danesos que van vestir la samarreta del FC Barcelona.

El porter Hvidt va defensar la porteria blaugrana del 2007 al 2009 i Boldsen i Hansen van vestir la samarreta blaugrana del 2008 al 2010.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut