Aalborg - FC Barcelona: El primer pas cap a Colònia

Aalborg - FC Barcelona: El primer pas cap a Colònia

Diumenge arrenquen els vuitens de final de la Champions d’handbol a Dinamarca per als homes de Xavi Pascual

A les 15 h de diumenge l’Aalborg Handball i el FC Barcelona sortiran a la pista del Gigantium de la ciutat danesa, en directe per Esport3, per disputar el partit d’anada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League.

Caminant cap a Colònia

Els homes de Xavi Pascual són conscients de la dificultat d’arribar a una Final a Quatre. Per aquest fet, i en un dels partits que marquen el camí cap a la cita de Colònia, els blaugranes saben que han de posar els cinc sentits sobre la pista.

Els danesos arriben com a quarts de grup a vuitens a causa d’un triple empat al seu grup amb el Gorenje i el Naturhouse, però ben bé podien haver estat tercers del seu grup a la primera fase.

A Dinamarca, Pascual ha fet viatjar els 16 jugadors del primer equip, i la tornada de Víctor Tomás a la llista, un cop superats els problemes d’espatlla que patia, és la dada més rellevant de la llista de convocats.

A més a més, Dinamarca sempre ha estat un destí complicat per al Barça d’handbol. Dels 11 partits oficials jugats a terres daneses, els blaugranes han tornat amb cinc triomfs, tres empats i tres derrotes.

El campió danès

L’Aalborg Handball està disputant la VELUX EHF Champions League en qualitat de campió de Dinamarca la temporada passada. A la primera fase van finalitzar en quart lloc del Grup D i el sorteig va preveure l’enfrontament amb el FC Barcelona, primer del grup C.

Els danesos han patit força baixes durant la temporada, fet que no els ha donat la plenitud com a equip. Però, malgrat això, tant l’Hamburg com el Flensburg van haver de suar de valent per vèncer l’Aalborg, i ho van fer amb rendes mínimes: l’Hamburg per dos gols i el Flensburg per un de sol.

Tres homes destaquen a la faceta ofensiva dels danesos. Entre Tvedten, amb 54 gols, Mensah Larsen, amb 50, i Slundt, amb 47, han fet 151 dianes de les 275 que l’Aalborg ha marcat en l’actual edició de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut