Cangas, enmig de la Champions per a l’handbol

Cangas, enmig de la Champions per a l’handbol

Els blaugranes disputen la jornada 24 de Lliga a la pista del Frigoríficos Morrazo de Cangas, entre els dos partits de vuitens de Champions

Si diumenge els blaugranes feien un gran pas endavant a vuitens de la VELUX EHF Champions League en superar l’Aalborg per 7 gols a l’anada, ara toca canviar el xip i fer un altre gran pas per obtenir el títol de Lliga. Dimarts a les 20.45 h els blaugranes tenen l’oportunitat d’assolir un triomf a Cangas que els deixaria en disposició de poder ser campions de Lliga.

D’Aalborg a Vigo

Els blaugranes, un cop finalitzat el partit de Champions, van viatjar directament a Vigo. “Aquest fet ens dóna més descans. A Vigo treballarem en dues sessions per mantenir l’equip actiu”, opina el tècnic blaugrana, Xavi Pascual.

El Barça d’handbol s’ha exercitat el matí de dilluns a Vigo i té previst repetir sessió d’entrenament dimarts al matí per descansar dimecres.

A la zona mitjana de la taula

El Frigoríficos Morrazo de Cangas ocupa la desena posició de la Lliga Asobal. Els gallecs es mouen a la zona tranquil·la de la taula a sis punts del descens. “Cangas ha estat jugant molt bé a la primera volta i té molt de mèrit el que fan”, ha destacat Pascual.

Amb vista al partit de dimarts, Pascual donarà descans a Raúl Entrerríos i serà el jove del segon equip, David Balaguer, qui ocupi el seu lloc a la llista de convocats.

Les possibilitats de guanyar la Lliga

Si el FC Barcelona d’handbol guanya el partit a Cangas, tindria possibilitats de ser campió de la Lliga Asobal 2013/14 durant aquesta setmana.

Dimecres el BM Granollers juga davant el Lleó i dissabte el Logronyo ho fa a la pista del Gijón. Si el Granollers i el Logronyo, perseguidors del Barça a la classificació, perdessin, el FC Barcelona seria campió de Lliga sempre que hagués guanyat a Cangas.

El FC Barcelona també seria campió, sempre guanyant a Cangas, si el Granollers empata i el Logronyo perd i si ambdós equips empaten els seus partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut