Ricard Muñoz: “El Cerceda és un equip peculiar”

Ricard Muñoz: “El Cerceda és un equip peculiar”

“És una de les pistes més difícils de la competició, ja que només un equip ha estat capaç de guanyar-hi”, explica el tècnic del FC Barcelona “Tenen jugadors amb molta il·lusió per jugar a l’OK Lliga, i això sempre és un plus”, afegeix

[[DES_1]] El FC Barcelona ha viatjat aquest dilluns cap a terres gallegues, on s’enfrontarà dimarts al Cerceda (21.00 h). Davant un conjunt que ha deixat escapar molt pocs punts a casa seva: “És una de les pistes més difícils de la competició. Així ho diuen els números. Només un equip ha estat capaç de guanyar a la seva pista (l’Igualada) i hi han caigut grans equips”, ha explicat Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana ha definit el conjunt de Juan Copa com un “un equip peculiar”, ja que “defensen molt junts i tenen jugadors amb una gran il·lusió per jugar a l’OK Lliga, i això sempre és un plus”. Muñoz ha afegit que aquesta motivació es combina amb “jugadors de molta veterania, amb un porter molt experimentat (Willy Domínguez) i amb Martín Payero, que ha jugat amb grans clubs i que ha aconseguit grans coses”. “Han trobat un equilibri des de la defensa i, especialment a la seva pista, aprofiten molt bé les seves ocasions de gol”, ha conclòs.

"Estem molt centrats en aquesta setmana tan intensa, per anar restant partits de Lliga i que els rivals no s’apropin"

L’entrenador del primer equip també ha fet referència a la darrera victòria contra el Lloret (12-2).“No deixen de ser tres punts que teníem clar que havíem d’aconseguir”, ha destacat, i després ha afegit que els blaugranes estan “molt centrats en aquesta setmana tan intensa, per anar restant partits de Lliga i que els rivals no s’apropin”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut