El jove Adrián Ortego, una de les joies del Barça Alusport

El jove Adrián Ortego, una de les joies del Barça Alusport

El tanca culer té la confiança de Marc Carmona i diumenge va fer el millor gol de la jornada

Adrián Ortego s’ha convertit en un dels jugadors del Barça B que més temps passa amb els “grans”. El tanca madrileny és un dels habituals dels entrenaments que dirigeix Marc Carmona quan el primer equip necessita reforços per problemes de lesions o bé per treballar amb els professionals.

Aquesta és la segona temporada d’Adrián a la disciplina culer. El tanca s’hi va incorporar el curs passat i ha anat millorant a poc a poc però de manera constant des de la seva arribada. Malgrat la seva joventut, és un dels jugadors destacats de l’equip dirigit per Andreu Plaza a la Segona Divisió de l'LNFS.

Estic molt content de com m’estan sortint les coses fins ara”, reconeix Ortego. “Sé que el meu lloc és al Barça B i treballo cada dia per millorar el màxim possible amb la màxima humilitat però amb totes les ganes del món”. Adrián és conscient de la feina que suposa estar al primer equip del Barça Alusport i la seva implicació és màxima. “Estar al costat dels millors jugadors del món cada dia m’ajuda molt. Tots han estat molt generosos amb mi i no han fet una altra cosa que ajudar-me”.

Ortego va debutar amb el Barça Alusport en el primer partit de Lliga a les Canàries, on va poder gaudir dels seus primers minuts a l'LNFS. Carmona també el va fer debutar en competició europea a l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. Unes setmanes més tard va fer el seu primer gol a l'LNFS, davant del Santiago Futsal a la capital gallega. I diumenge passat va fer el millor gol de la jornada en obrir el marcador a la pista de l’Hospital Llevant Manacor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut