L’OAB obrirà el dia del Referèndum de les 8 a les 23 hores

L’OAB obrirà el dia del Referèndum de les 8 a les 23 hores

L’Oficina d’Atenció al Barcelonista donarà suport a tot l’espai destinat a la votació, situat a l’esplanada de l’Auditori 1899

El dia 5 d’abril els socis i les sòcies del FC Barcelona estan cridats a participar en el Referèndum per a la Proposta del Nou Espai Barça. Una votació que estarà oberta de 9 del matí a 9 de la nit. És per això que l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) ampliarà el seu horari d’atenció al públic per poder atendre qualsevol dubte. L’OAB s’obrirà a les 8 del matí i es tancarà a les 11 de la nit, i donarà suport a la zona de votacions, que estarà situada a l’esplanada de l’Auditori 1899.

Actualitzar el cens

El dia 5 d’abril també serà una bona oportunitat per a aquells socis que encara no hagin passat el cens. Els que no hagin realitzat el tràmit podran exercir el seu dret de vot i posteriorment aprofitar per actualitzar les seves dades. És per això que l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, que, com ja hem explicat, ampliarà el seu horari d’obertura, també té previst muntar un espai operatiu per tal que els socis que es desplacin a les instal·lacions del Club per votar també puguin realitzar el procés de l’actualització del cens si encara el tenen pendent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut