Entrades pel Clàssic de Lliga a partir de l’11 de març

Entrades pel Clàssic de Lliga a partir de l’11 de març

El Barça visita el Bernabeu el proper 23 de març, i les penyes podeu sol•licitar entrades a partir de dimarts

El proper 23 de març el FC Barcelona visitarà el Santiago Bernabéu en un partit que un cop més, pot ser decisiu en el desenllaç final del campionat de Lliga. Serà un clàssic en el tram final d’un dels tornejos de la regularitat més disputats dels últims anys.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les penyes que vulguin sol·licitar entrades per aquest partit, ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir d’aquest dimarts dia 11 de març a les 10h, i fins el dimecres dia 12 a les 19h.

En ser considerat un partit A++, i a causa de la poca disponibilitat d’entrades, aquest procés és exclusiu per a les penyes oficials amb una antiguitat mínima de 3 anys des del moment de la seva aprovació, tal i com estableix la Normativa de Penyes del FC Barcelona.

Recordem, també, que la disponibilitat d’entrades per a aquest desplaçament és molt limitada: 85 entrades, que caldrà repartir entre les trenta zones. Com és habitual, es seguiran els criteris establerts per la Comissió Camp Nou, Entrades i Desplaçaments, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades.

A partir d’aquí, els presidents de cada una de les federacions territorials efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Formulari++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadridlliga2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut