Les entrades per al Madrid-Barça de Lliga, disponibles a partir de dimarts

Les entrades per al Madrid-Barça de Lliga, disponibles a partir de dimarts

El Club disposa de 500 entrades per al partit al Santiago Bernabéu a un preu de 70 euros cadascuna

A partir d'aquest dimarts 11 a les 10 hores, i fins al dimecres 12 de març a les 19 hores, estarà obert el procés de sol·licitud d'entrades per al partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es disputarà el 23 de març (21 hores) al Santiago Bernabéu. El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona.

El Club disposa de 500 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (340) i les penyes del Barça (85). La resta, 75, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

Per sol·licitar entrades per al partit del Santiago Bernabéu s’haurà d’emplenar un formulari disponible a la secció d'entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 13 de març se sortejarien davant de notari entre els socis inscrits. El preu de les localitats és de 70 euros.

[[BOTOVERMELL::SOL·LICITA++ENTRADES::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadridlliga2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut