La premsa britànica lloa el

La premsa britànica lloa el "màgic" Messi

Els diaris anglesos van entronitzar l'astre argentí i van posar en dubte la teòrica crisi de joc del Barça

No hi va haver queixes de la premsa britànica sobre la derrota del Manchester City a mans del Barça (2-1), amb la majoria dels diaris plens d'elogis per a un "màgic", "hipnòtic" i "intocable" Leo Messi.

Per Daniel Taylor, de ‘The Guardian’, "Messi va turmentar el City. Era a tot arreu, sempre volent la pilota, i sabent sempre què fer-ne. Messi va triar un bon moment per recordar a tots que realment és la imatge més electritzant al món futbolístic, el quatre vegades Pilota d'Or amb la pilota als peus". ‘The Independent’ també va elogiar l'actuació de l'argentí, amb el titular: "El màgic Messi va tenir un dia rodó: un brillant Barça deixa el City fora de la Lliga de Campions. La distància en classe va ser personificada per Messi, el 67è gol a la Lliga de Campions, que va anotar als 67 minuts, el va portar a estar a només quatre del rècord de Raúl".

El ‘Daily Mirror’ va declarar que "un hipnòtic Messi i un anònim Agüero" van ser "la història de la sortida del Manchester City de la Lliga de Campions", i va continuar declarant: "Messi és màgic en nits com aquesta, la pilota sembla enganxada al seu peu esquerre, fent que bons defensors semblin novells, deixant-los de banda com si ells no hi fossin". Per Oliver Holt: "L'argentí va ser intocable, i va convertir les preocupacions prèvies al partit, segons les quals estava passant una mena de crisi personal en aquesta temporada, en una burla. Messi va turmentar Lescott i Kompany tota la nit".

La premsa britànica també ha posat èmfasi en la importància del resultat per al Barça, tenint en compte les recents especulacions sobre una baixada de forma de l'equip. Matt Dickenson va escriure a ‘The Times’: "Així és com es veu una crisi al Camp Nou; un moment màgic de Neymar, un driblatge d'Andrés Iniesta i, la més deliciosa visió de totes, un toc embruixat de Lionel Messi que posa l’afició als seus peus i posa el Barcelona als quarts de final de la Lliga de Campions. Si aquest és el final d'una època gloriosa a Catalunya, està ple d'esperança".

Una opinió compartida per Henry Winter al ‘Daily Telegraph’, que simplement va dir: "Amb Neymar, Messi i Iniesta passant la pilota, obrint espais i amenaçant en atac, amb Xavi i Cesc Fàbregas dominant al centre del camp i amb Alves i Jordi Alba atacant per les bandes... Els rumors de la mort del Barcelona van ser clarament exagerats".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut