Paulino Alcántara i Raúl González, següents objectius de Leo Messi

Paulino Alcántara i Raúl González, següents objectius de Leo Messi

L’argentí és a un gol de ser el màxim realitzador absolut de la història del Barça També es troba a quatre dianes d’erigir-se en el màxim anotador de sempre a la Lliga de Campions

Amb el gol contra el Manchester City a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, Leo Messi s’acosta a dues noves fites pròpies d’un fora de sèrie. Paulino Alcántara i Raúl González són els propers objectius del quatre vegades Pilota d’Or.

Fa dues temporades Leo Messi es va convertir en el màxim golejador de la història del FC Barcelona en partits oficials, amb la qual cosa va superar César Rodríguez. Ara es troba a només una diana de ser el millor realitzador blaugrana en termes absoluts (compromisos oficials i amistosos). Suma 368 gols amb el primer equip del Barça, un menys que l’home-rècord Paulino Alcántara.

Aquest davanter nascut a les Filipines va marcar 369 gols en 357 partits disputats com a culer entre el 1912 i el 1927. Se’l coneixia com ‘el trenca-xarxes’ i habitualment jugava amb un mocador blanc penjant dels pantalons.

Lideratge europeu, a tocar

D’altra banda, Leo Messi també té a tir la millor marca golejadora de tota la història de la Lliga de Campions. És en possessió de Raúl González, que des del 1995 acumula 71 gols. Messi en té 67. Ara bé, l’atacant argentí ja és el màxim artiller de la Champions en un sol club. I és que Raúl ha disputat la màxima competició continental amb el Reial Madrid (66) i el Schalke 04 (5).

Aquesta és la desena temporada en què Leo Messi participa en la Lliga de Campions i en quatre edicions la va finalitzar com el màxim golejador: 2009, 2010, 2011 i 2012. En la present Champions ha marcat vuit dianes en cinc partits jugats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut