Inter Movistar - FC Barcelona Alusport: Tarda negra i adéu a la Copa d’Espanya (6-1)

El conjunt blaugrana no podrà revalidar el títol després de caure contra un Inter Movistar molt més efectiu

El Barça Alusport s’ha acomiadat de la Copa d’Espanya, competició que havia conquerit en les tres darreres edicions, amb una derrota dura davant l’Inter Movistar. Les semifinals, disputades a Logronyo, s’han decidit al primer temps. Els vigents campions han pagat caríssim el seu nul encert davant de porta i els verds s’han avançat amb dos gols, un marge que administrarien a la perfecció i ampliaren a la segona part davant d’un Barça frustrat.

El partit ha estat mogut des del principi. Al primer minut salvava Paco Sedano el Barça Alusport davant Rafael. Al tercer, un contraatac liderat per Lozano l’ha culminat Lin amb una rematada a fora. El que encertava era Ricardinho. Després d’una genial maniobra enfront de Dyego, batia Sedano amb un xut al pal curt (min 5). Amb el marcador en contra, els blaugranes han assumit la iniciativa. Lozano s’ha posat l’equip a l’esquena i generava molt perill. Un tret seu ha tocat al pal al minut 9 i una falta directa se li ha escapat fregant el travesser (min 11).

L’Inter defensava al límit i ha arribat a la cinquena falta quan quedaven nou minuts per al descans. Els madrilenys intentaven aprofitar els espais que deixaven els culers en defensa. El seu porter ha aturat un doble penal a Lozano (min 15). I és que a la primera part el Barça Alusport ha disposat de nombroses oportunitats, però no n’ha pogut convertir cap en gol. En canvi, el rival s’ha mostrat molt efectiu i s’ha apuntat el segon amb una diana afortunada de Bateria. Un 2-0 al descans que no s’ajustava ni de bon tros al que s’havia vist a la pista.

La segona part, verda

Els verds han tornat a mostrar la seva contundència atacant a la represa, quan Ricardinho ha firmat el 3-0 i deixava l’eliminatòria costa amunt per al Barça Alusport. Els de Carmona han quedat molt tocats des del segon gol del rival. Han perdut fluïdesa a base de cops. El tècnic barcelonista s’ho ha jugat tot alineant el porter-jugador ja a falta de dotze minuts. Buscaven el gol amb coratge els catalans davant d’un Inter molt tancat i bon defensor. No hi havia manera i l’Inter ha sentenciat amb un gol increïble de Pola des de la seva àrea.

Tot i que la situació semblava ja irreversible, el Barça Alusport no ha abaixat els braços i escurçaria la distància, per fi, gràcies a Aicardo. No ha tremolat l’Inter i ha acabat rubricant el seu triomf amb dianes de Bateria i Rivillos. Per acabar d’adobar una tarda negra, Ari hauria de deixar la pista lesionat i amb evidents mostres de dolor.