Final de la Copa del Rei: 36.323 entrades demanades

Final de la Copa del Rei: 36.323 entrades demanades

Les entrades sol·licitades, agrupades en 15.479 peticions, superen les 13.158 que hi ha disponibles per als socis Aquest dimecres, a les 10 hores, hi haurà un sorteig davant de notari per conèixer els afortunats que aniran a València

Aquest dilluns, a les 19 hores, s’ha tancat el procés per sol·licitar entrades per a la final de la Copa del Rei, entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es jugarà a Mestalla el 16 d’abril. Durant els cinc dies que els socis del Club han pogut demanar localitats –el procés va començar dijous al matí-, s'han sol·licitat un total de 36.323 entrades, agrupades en 15.479 peticions. De fet, dissabte ja s’havien superat les 13.158 que el Club té disponibles per als socis.

Cal recordar que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid a Mestalla és a partir dels 45 euros.

Dimecres, sorteig

Com que les sol·licituds superen les 13.158 entrades disponibles, el dimecres 19 de març, a les 10 hores, se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte públic a la sala de premsa Ricard Maxenchs. Els dies 19, 20 i 21 de març, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades i n’efectuarà el cobrament.

La recollida d’entrades es durà a terme a les Noves Taquilles, situades a l’Accés 14. Just darrere d’aquestes està ubicada l’oficina de FCB Viatges, on es podrà contractar també el desplaçament en tren o autocar que facilita el Club i que suposa un viatge organitzat el mateix dia del partit.

Desplaçament en tren o autocar

En el cas del tren el Club ofereix unes 800 places. Si s'escull un dels cinc trens de línia regular, que sortiran de l’estació de Sants el dia 16 entre el matí i el migdia, el preu d’un bitllet és de 70 euros. En el cas de viatjar amb el comboi programat per a l’ocasió (xàrter), que sortirà a les 10 del matí de Sants, el preu és de 70 euros (classe turista) i de 98 (classe preferent). A cada tren i a les estacions de Barcelona i València hi haurà assistència als viatgers.

També hi ha l’opció d’iniciar el viatge en autobús des de les quatre capitals de província de Catalunya. Tots els vehicles sortiran el matí del dia 16 amb destinació a València i el preu del bitllet és de 35 euros si se surt des de Girona, Barcelona o Lleida i de 30 euros si es comença el trajecte des de Tarragona. Aquest preu inclou una assegurança de viatge i a cada autocar hi haurà un guia. Per altra banda, les persones que surtin des de la Ciutat Comtal, podran aparcar el cotxe particular dins les instal·lacions del Club (fins a cobrir l’aforament previst).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut