Tata Martino també s’estrena al Bernabéu amb triomf

Tata Martino també s’estrena al Bernabéu amb triomf

Emula els seus predecessors Guardiola, Rijkaard, Van Gaal i Venables

Tata Martino ha tingut el debut somiat al Santiago Bernabéu. Primera visita i primer triomf. S’uneix així el reduït grup d’entrenadors que van guanyar en Lliga al camp de l’etern rival en la seva primera temporada al Club. Els seus predecessors amb aquest honor són Pep Guardiola (2-6 a la 2008/09), Frank Rijkaard (1-2 a la 2003/04), Louis Van Gaal (2-3 a la 1997/98) i Terry Venables (0-3 a la 1984/85).

Es dóna la circumstància que en tots aquells cursos el Barça va finalitzar per sobre del Madrid. I en tots els casos, excepte el de Rijkaard, el conjunt blaugrana es proclamaria campió de Lliga.

Fiabilitat en els partits grans

D’aquesta manera, Martino torna a sortir reforçat d’una plaça compromesa. A la Supercopa ho va aconseguir del Calderón (1-1); a la Lliga també va obtenir bons resultats en desplaçaments incòmodes com València (2-3), Sevilla (1-4) o al camp de l’Atlètic de Madrid (0-0), mentre que a la Champions el Barça va mostrar les seves credencials guanyant al feu del Manchester City (0-2). En les grans ocasions lluny del Camp Nou, el conjunt que dirigeix Tata Martino no falla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut