Jordi Alba: “Sempre és una desgràcia que un company es lesioni”

Jordi Alba: “Sempre és una desgràcia que un company es lesioni”

“És una lesió greu a nivell personal però també per a tot l’equip”, diu el lateral del FC Barcelona “El vestidor està una mica tocat, però Pinto i Oier són dos grans porters. Ara hem de lluitar fins al final de Lliga”, afegeix Sergi Roberto

Igual que tot l’entorn blaugrana, el lateral Jordi Alba ha lamentat la notícia del partit: la greu lesió de Valdés. “És una lesió greu a nivell personal però també per a tot l’equip. És una baixa molt important”, ha declarat en relació amb l’estat del porter blaugrana. “Compartim moltes hores de vida i sempre és una desgràcia que un company es lesioni, i més Víctor Valdés”, ha afegit.

El ‘18’ blaugrana ha destacat també: “L'equip ha de seguir el mateix camí que hem fet fins ara. Portem una ratxa molt bona de resultats, estem en un gran moment i hem d’intentar guanyar els partits que queden i esperar que el Reial Madrid i l’Atlètic punxin”.

Amb referència al proper partit contra l’Espanyol (16.00 hores, Canal+Liga, GolT), el de l’Hospitalet de Llobregat ha declarat: “A tothom li agrada jugar un derbi, ja que hi haurà un ambient bonic”.

A continuació oferim les declaracions d’altres protagonistes del partit:

Neymar Jr

“Estic molt feliç per la victòria d’avui. Estic molt content pels dos gols d’avui i també per haver guanyat l’altre dia al Bernábeu. A nivell personal, estic molt tranquil i molt a gust”.

“La victòria és trista per la lesió de Valdés. Espero que no sigui res greu i que torni al més aviat possible”.

Sergi Roberto

“Els tres punts són molt importants perquè hem de guanyar tots els partits que ens queden; llàstima de la mala notícia de Valdés, que sembla que es perdrà el que queda de temporada. Esperem que sigui el menys possible”.

“El vestidor està una mica tocat, però Pinto i Oier són dos grans porters. Ara hem de lluitar fins al final de Lliga. Queden molt pocs partits i serà emocionant fins al final”.

“El derbi contra l’Espanyol sempre és un partit maco per jugar i serà també una final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut