Martino: “La lesió de Valdés és un cop fort, però tirarem endavant”

Martino: “La lesió de Valdés és un cop fort, però tirarem endavant”

Reconeix: “Pensava que el que ens havia de passar aquesta temporada ja ho havíem patit” “Aquest equip viu de cop en cop des de fa molt de temps”, ha afegit l’entrenador blaugrana

Gerardo Martino ha lamentat la greu lesió patida per Víctor Valdés contra el Celta. “És un cop fort, però aquest equip viu de cop en cop des de fa molt de temps i tirarem endavant”, ha declarat el tècnic un cop acabat el partit. Ha reconegut, també: “Pensava que a aquestes alçades de la temporada tot el que ens havia de passar ja ho havíem patit”.

En aquest sentit, Martino ha explicat que la plantilla ha passat per situacions com aquesta “molts cops aquesta temporada”. A la memòria, la greu lesió de Dos Santos, les llargues recuperacions de Cuenca i Afellay i també les absències destacades de Messi, Neymar, Jordi Alba i Puyol durant algun moment del curs. També Valdés va perdre’s vuit partits a finals del 2013.

Sense excuses

Tot i la greu lesió de Valdés, Martino aposta per no fitxar cap substitut per a aquest tram final de curs sempre que no caigui lesionat un nou porter. També ha fugit de les possibles excuses per no poder comptar amb un dels millors porters del món: “Independentment del dolor que pugui crear aquesta notícia seguiré sense posar excuses”.

Sobre el matx, ha assegurat que està més content amb el primer temps que amb el segon. “El primer m’ha agradat. Hem mantingut la pilota, l’hem fet circular bé, hem aprofundit i hem corregut. El segon no m’ha agradat però no em vull excedir en l’anàlisi perquè ha estat marcat per aquest fet puntual que ens ha fet molt de mal”, ha afirmat, en relació amb la lesió de Valdés.

Per acabar, el tècnic ha reconegut que “era important ratificar-se després del Clàssic”. A hores d’ara el FC Barcelona suma 72 punts. La següent estació, Cornellà-El Prat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut